Автор: Сенатор Ричард Блек, Следвайте Гласове в Пенсионираният полковник от армията на Съединените

...
Автор: Сенатор Ричард Блек, Следвайте Гласове в Пенсионираният полковник от армията на Съединените
Коментари Харесай

Сенатор Ричард Блек до Конгреса: Глобалистите неуморно ни тлаксат към ядрен Армагедон, решени да получат печалбите си от войната

Автор: Сенатор Ричард Блек, 
Следвайте " Гласове " в 

Пенсионираният полковник от армията на Съединените щати и някогашен сенатор от Вирджиния Ричард Блек разгласява следното „ Отворено писмо до членовете на Конгреса на Съединените щати “, което се популяризира от 28 септември насам.
Драги Представители и Сенатори,
Обезпокоен съм от фриволните диалози за започването на нуклеарна офанзива против Русия. От време на време високопоставени републиканци и демократи оферират потреблението на такива оръжия. Изглежда, това е предумишлено изпитание за приобщаване на американците към концепцията за нуклеарна война.

Сега и кабинетът на Зеленски скача в поддръжка на тази концепция. На 21 септември 2022 година " Нюзуик " излезе с това заглавие: „ Съединените щати би трябвало да заплашат Русия с нуклеарен удар: Украйна “. Статията цитира Михайло Подоляк, старши консултант на Зеленски, който споделя: „ Останалите нуклеарни страни би трябвало да заявят доста твърдо, че сега, в който Русия единствено намерения да извърши нуклеарни удари на непозната територия – в тази ситуация на територията на Украйна – ще има бързи ответни нуклеарни удари за заличаване на нуклеарните площадки на Русия. “
Разбира се, не е допустимо ответните нуклеарни удари да се лимитират единствено до заличаване на нуклеарните площадки. Не единствено че вредите биха се разпростряли навсякъде, само че и Русия ще бъде принудена да отговори на заканите, ориентирани към нейния капацитет за нуклеарно въздържане. Русия ще стартира неотложен нуклеарен отговор, в това число с въздушни и наземни свръхзвукови ракети и подводно изстрелвани балистични ракети. Всяка съветска подводница ще изстреля 100 бойни глави, задоволителни да изпепелят целия народен столичен район или индустриалното сърце на Западна Европа.
С проточването на украинската война, глобалистите неуморно ни тлаксат към този нуклеарен Армагедон. Защо?
Не би имало война, в случай че ние не бяхме свалили демократично определеното държавно управление на Украйна, като принудително отстранихме президента Виктор Янукович през 2014 година. След това промотирахме войната, като наводнихме Украйна с големи доставки на оръжие.
Съединените щати можеха да реализират мир просто като притиснат Украйна да приложи Минските съглашения от 2014 година, които тя подписа, установяващи ясна рамка за споразумяване на нерешините въпроси по кротичък път. Украйна даде обещание да приложи Минските съглашения, само че вместо това избра да води война в Донбас през идващите седем години. Украинските офанзиви избиха 14 000 души, преди Русия въобще да влезе във войната.
В рамките на два месеца след влизането на Русия в Украйна, двете страни завършиха план на съглашение за мир. Обаче министър председателят Борис Джонсън незабавно излетя за Киев, с цел да блокира използването му, който ход безспорно е бил авансово съгласуван с Държавния департамент на Съединени американски щати. Войната ще продължи, без значение от желанието за мир на воюващите страни.
НАТО имаше огромна опция за мир, само че съзнателно избра война. Съединените щати осъзнаваха, че за притиснатата до стената Русия няма да има различен избор, с изключение на да нападна. През 2007 година американският дипломат в Русия остро предизвести, че придвижване към включване на Украйна в НАТО сигурно може да провокира война сред Украйна и Русия. Въпреки това, администрацията на Обама смъкна президента на Украйна и наводни страната с оръжия, знаейки че по този метод ще провокира война.
Днес заможните глобалисти са заложили милиарди и са решени да получат облагите си от войната, даже и в случай че това значи да разиграят животите на стотици милиони хора по света.
Малцина американци знаеха нещо за Украйна преди 24 февруари. Украйна в Южна Америка ли беше, или в Азия, Африка или Европа? Много американци не бяха в положение да отговорят на този въпрос. Но в този момент, с цел да се оправят с местен граничен проблем от другата страна на земното кълбо, военните ястреби изискват съответни стъпки в посока на нуклеарна война, която може да унищожи 60% от човечеството и да хвърли човешкия жанр в примитивно положение.
Президентите Айзенхауер, Кенеди, Джонсън, Никсън, Форд, Картър, Рейгън и Клинтън без изключение подхождаха към нуклеарната борба с последна нерешителност. Но администрацията на Обама смени курса, когато неразумно направи прелом против украинското държавно управление през 2014 година и наводни Украйна с оръжия, ориентирани към Русия. Тя направи това, знаейки че заплашва витални национални ползи на Русия – отбраната на нейната територия от нуклеарна експанзия.
Сега администрацията на Байдън заплашва да захвъли предпазливостта напразно. Много от съдружниците оферират игра на надлъгване, в която Съединени американски щати и НАТО изстрелват нуклеарни ракети, в случай че Русия предприеме потреблението на такива ракети, с цел да отбрани територията си. С други думи, ние ще унищожим целия свят, като метод да кажем: „ О, по този начин ли? Добре, ето ви! “
Заради едното възмездие, ще можем ли да оправдаем избиването на стотици милиони непознати хора? Ще анихилираме ли международното население, с цел да се намесим в гранична война, в която Съединените щати нямат витални национални ползи?
Съединените щати могат бързо за приключат тази война, като създадат Украйна неутрална, неприсъединена страна, тъкмо както направихме по време на Студената война през 1955 година с Австрия. Да, в резултат на войната ще има някои териториални корекции. Но мирът ще приключи настоящето проливане на кръв, ще предотврати нуклеарен пожар и ще обезпечи дълготрайна сигурност и самостоятелност на Украйна.
Ядрената война е немислима. Мирът е по-добрият курс на деяние. Моля ви, помислете за това.
С почитание,
Сенатор Дик Блек (пенсиониран)
Източник: 
Превод за " Гласове ": Екатерина Грънчарова
 
 
 
 
 
 
 
09 Ное 202278808 Ное 2022331806 Ное 2022253805 Ное 2022150803 Ное 2022314303 Ное 20221628КоментариКим Чен Ун10 Ное 2022 14:28ч.
А съветските фашисти към този момент се окопават в Крим и Донбас.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Кимчо, аз пречупени кръстове10 Ное 2022 14:42ч.
свастики, нацистки флагове и такива на ИДИЛ виждам единствено от страна на укрите. Очилца нещо да ти докарам м?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Според мен10 Ное 2022 14:36ч.
американци и руснаци са се разбрали за Украйна. Има косвени доказателства за това.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати colibri10 Ное 2022 15:15ч.
Ясно стана, че американци и руснаци договарят за бъдещето на У., само че преди няколко дни прочетох някъде, че и дипломатите на Ватикана са доста дейни по този въпрос. Някой от съфорумците има ли повече информация за интензивността на черните раса?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Ким Чен Ун10 Ное 2022 15:27ч.
Преговарят, щото украинците благодарение на западното оръжие ги стопираха. Ако не бяха ги въоръжили както желаеха тукашните рубладжии в този момент Украйна щеше да е окупирана и щеше да тече ужасна партизанска война.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Със западни средства е спрян да ти работи жълтопаветния мозък10 Ное 2022 18:06ч.
Нещастник подведен. Предател противен. Майцепродавец нещастен. Това си ти.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати един10 Ное 2022 15:25ч.
Ти би ли вярвал на изверг пристигнал с секира до вратата ти да те убива, а камо ли да правиш с него сделки. Забрави.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани26 Окт 2022139410 Ное 20229009 Ное 202247724 Sep 20222587
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР